Скло в архітектурі Бусел: скло
           
Головна сторінка Головна сторінка Мапа сайту Мапа сайту Пошта Контакти
Українською Русский English
Скло в архітектурі та интер'єріСкло в архітектурі та інтер'єрі Бусел: склопакети
Новини

1 березеня 2024

Силікон для дзеркал Illbruck FA940 (310мл) на складі!Читати докладнёше

БУСЕЛ Інформ: Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                  Бусел - скло від світових виробників                    Бусел - різка скла, обробка скла, вітражі!                    Оптимальна ціна - опт та роздріб!                    Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів                    Більше 100 видів скла в архітектурі та інтер'єрі!                   Склопакети - виробництво, продаж, доставка (Київ, Україна)                   Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                    Оптимальная ціна - опт та роздріб!                  "ДЕ БУСЕЛ ВОДИТЬСЯ - ТАМ ЩАСТЯ РОДИТЬСЯ!"                  Дивіться відео каналу Бусел на YouTube
 
Про компанію
Новини та події
Продукція
Виробництво
Послуги
Проекти
Дизайн-студія
Фотогалерея
Корисна інформація
Прайс-листи
Контакти
Дисконтна програма
Магазин скла «Бусел»
Каталоги

Дзеркало в спальню

    Магазин скла «Бусел»

10.02.2016

Дзеркало в спальні: вибираємо правильно

Сьогодні дзеркало - це не магічний предмет, що використовується в окультних сеансах, і не суто побутове виріб, що виконує лише функцію відображення людини, а повноцінний елемент декору, використовувати який, проявивши фантазію, можна досить креативно, надавши приміщення оригінальності. Але, якщо у вітальні або передпокою можна щосили експериментувати, то дзеркало в спальні має гармонійно вписуватися в атмосферу даної кімнати, не порушуючи її і не перешкоджаючи вашому повноцінному відпочинку. Тому місце для його розміщення потрібно ретельно підбирати. Вкрай небажано, щоб ви, лягаючи або прокидаючись, бачили своє відображення в дзеркалі - це може викликати психологічний дискомфорт. Чи не піде на користь і розміщення декількох дзеркал, які будуть створювати нескінченні коридори - такий ефект вкрай негативно позначається на психіці і самопочутті людини, і є недоречним в житловому приміщенні, тим більше в спальні.


Розміщення на фасаді шафи

На перший погляд це виглядає досить ефектно, але пам'ятайте, що дзеркало в спальню не повинно бути занадто великим: воно може привести до дезорієнтації в приміщенні, а також до дискомфорту під час сну. Напевно кожен з нас хоч раз та намагався "зайти в дзеркало" в якомусь магазині, де цих виробів було занадто багато.

На тумбочці біля тумбі

Можна придбати туалетний столик з уже вбудованим дзеркалом. Але часто його розміри і дизайн можуть бути не до смаку. В такому випадку виріб можна поставити на стільницю, обрамити в красиву раму. Таке рішення не порушить атмосфери спокою в спальні, але дозволить подивитися на себе, коли це буде необхідно.

На стіні

Незаперечний плюс такого розміщення дзеркала - це повний огляд свого відображення. До того ж, можна вибрати стіну, повісивши дзеркало на яку, не відображатиметься ваше ліжко. Якщо місця на стіні мало, зверніть увагу на вузькі моделі.

Над ліжком

Виглядає таке рішення оригінально, але виконує за великим рахунком лише декоративну роль, оскільки повноцінно дивитися на своє відображення в дзеркалі, розміщеному подібним чином, не дуже зручно.

Окремо розташована дзеркало

Такий варіант дзеркала для спальні буде найбільш доречний в просторих кімнатах, де багато вільного простору. Обрамити виріб великих розмірів в красиву раму, ви не тільки прикрасите приміщення, але і зможете милуватися собою на повний зріст. До того ж, такий виріб - мобільно, тобто, його можна переставляти. Якщо ж ваша кімната маленьких розмірів, перед покупкою добре подумайте, чи поміститься масивне дзеркало в ваші апартаменти.

Де не рекомендується розміщувати дзеркало в спальні?

        
  • Напроти ліжка. Це викликає у людини психологічний дискомфорт. А дехто вважає, що спати і відбиватися при цьому в дзеркалі - погана прикмета. Альтернатива - повісити його так, щоб воно відображало двері - це, на думку психологів, забезпечує людині почуття спокою.
        
  • Навпаки вікна. Тут справа не в психології і не в прикметах - прямі сонячні промені в результаті тривалого впливу можуть просто-напросто зіпсувати поверхню дзеркала. А ось перпендикулярно вікну повість виріб - відмінний варіант.

Перш ніж купити дзеркало в спальню, ми радимо вам все ж точно визначитися, де ви розмістите цей виріб. У нашому інтернет-магазині ви зможете придбати найрізноманітніші моделі, від мініатюрних до вельми габаритних виробів. Але навіть місце розміщення самого маленького дзеркала в спальні потрібно продумати, враховуючи, що є ділянки в кімнаті, де дзеркала не місце.

Залишити заявку


 Повернутися до списку


Контакти
Дизайнерам
Залишити заявку
Прайс-листи

Каталог продукції

Бусел: вітражі Скло в архітектурі
Бусел: вітражі Скло в інтер'єрі
Бусел: вітражі Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів
Бусел: вітражі Обладнання Elumatec для роботи з ПВХ та алюмінієвим профілем
Бусел: вітражі Склопакети
Бусел: вітражі Склоблоки
Бусел: вітражі Дзеркала
Бусел: вітражі Вітражі
Бусел: вітражі Душові кабіни
Бусел: вітражі Фурнітура для меблів та виробів зі скла
Бусел: вітражі Скляні захисні конструкції та екрани
Бусел: вітражі Інструмент для роботи зі склом
Бусел: вітражі Сувенірна продукція
Бусел: вітражі Скло для камінів та печей NeoCeram Glass®
Бусел: вітражі Спеціальне скло для душевих кабін
Бусел: вітражі Розпродаж

У нас на сайті шукають:

Скло листове   Тоноване скло   Склоблоки   Флоат скло   Візерункове скло   Склопакети   Обладнання для обробки скла   Дзеркала   Вітражі   Фурнітура для меблів та виробів зі скла   Інструмент для роботи зі склом Скло 4мм
 
Бусел: дзеркала

Туры выходного дня по Украине

Контакти

Центральний офіс: 08132, Київська область, м. Вишневе, вул. Київська, 13А
тел.: (044) 501-88-80, 501-88-81
моб.: (050) 469-95-08
Контакти всіх підрозділів

Швидко прокласти маршрут, як добратися до нас, можливо за посилання для навігаціі в Google Maps
https://goo.gl/maps/TUJ4NnxhTAm

 

ПоштаНадіслати листа
Склоблоки - www.glassblocks.com.ua

© 1994-2012 ТМ "БУСЕЛ". Всі права захищені.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на http://www.busel.ua є обов'язковим.