Скло в архітектурі Бусел: скло
           
Головна сторінка Головна сторінка Мапа сайту Мапа сайту Пошта Контакти
Українською Русский English
Скло в архітектурі та интер'єріСкло в архітектурі та інтер'єрі Бусел: склопакети
Новини

1 березеня 2024

Силікон для дзеркал Illbruck FA940 (310мл) на складі!Читати докладнёше

БУСЕЛ Інформ: Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                  Бусел - скло від світових виробників                    Бусел - різка скла, обробка скла, вітражі!                    Оптимальна ціна - опт та роздріб!                    Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів                    Більше 100 видів скла в архітектурі та інтер'єрі!                   Склопакети - виробництво, продаж, доставка (Київ, Україна)                   Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                    Оптимальная ціна - опт та роздріб!                  "ДЕ БУСЕЛ ВОДИТЬСЯ - ТАМ ЩАСТЯ РОДИТЬСЯ!"                  Дивіться відео каналу Бусел на YouTube
 
Про компанію
Новини та події
Продукція
Виробництво
Послуги
Проекти
Дизайн-студія
Фотогалерея
Корисна інформація
Прайс-листи
Контакти
Дисконтна програма
Магазин скла «Бусел»
Каталоги

Дзеркало у передпокій

    Магазин скла «Бусел»

10.02.2016

Якому дзеркала в передпокій віддати перевагу?

Відсутність дзеркала в передпокої -це дискомфорт для більшості членів сім'ї. Адже кожна людина хоче перед виходом побачити своє відображення на повний зріст, щоб оцінити свій зовнішній вигляд, подивитися, наскільки вдало він підібрав одяг. Дзеркало в передпокій важливо розмістити правильно, щоб в нього було зручно дивитися, воно гармонійно вписувалося в інтер'єр передпокою, а також не заважало розміщення меблів.


Куди повісити або поставити?

Дзеркало повинно бути добре видно. Його потрібно повісити так, щоб залишалося достатньо простору перед ним, щоб людина будь-якої комплекції і зростання міг стати і нормально розглянути себе з усіх боків. Крім цього, дзеркало для передпокої має добре висвітлюватися, щоб дивиться на своє відображення міг чітко бачити ворсинки на одязі або невдалі елементи макіяжу.

Якщо ваша передпокій вузька, то оптимальним варіантом буде повісити дзеркало так, щоб воно відображало сусідню стіну, дублюючи зображення. За рахунок цього стіни візуально розширюються, приміщення здається світліше, просторіше. Для малогабаритних прихожих такий варіант - просто знахідка.

Ну а для зовсім маленьких коридорів буде доречно повісити дзеркало навпроти вхідних дверей. Так, заходячи в приміщення, ви не будете відразу ж натикатися на глуху стіну. Приміщення буде здаватися не таким "сірим" і тісним.

Якщо для дзеркала в вашому коридорі не залишилося місця, зробіть його частиною вашої меблів. Адже дверцята і фасади шаф -це ідеальні місця для кріплення дзеркал. Ви можете повісити туди виріб практично будь-якої форми і, що важливо, великого розміру. А купити дзеркало в передпокій за лояльну ціну ви зможете у нас на сайті, зробивши всього лише пару кліків. У нашому асортименті -велика різноманітність моделей для будь-яких, самих креативних дизайнерських рішень.


Види дзеркал для передпокою


Горизонтальний полотно. Чи не рекомендовані, якщо в приміщенні низькі стелі. Такі дзеркала візуально роблять ширше стіни. Зазвичай вони вішаються в нішах, над коридорній тумбою, або ж над столиком для аксесуарів. Їх традиційна форма -прямокутник або витягнутий овал.


Вертикальне полотно. Дзеркала даного типу теж розширюють простір, але особливо рекомендовані для приміщень з низькими стелями -вони роблять їх вище. Найпоширеніші форми вертикальних виробів -витягнутий овал, трапеція або прямокутник.


Підлогове дзеркало. За назвою зрозуміло, що ставлять їх прямо на підлогу, нікуди не закріплюючи. Обрамляются такі дзеркала найчастіше масивними рамами, які служать елементом декору, а також захищають саме полотно від пошкоджень. Для таких дзеркал необхідна простора вітальня, так як повне відображення можна побачити, лише відійшовши на певну відстань.


Дзеркальна обробка. Може бути виконана з великих полотен або невеликих плиток. Виглядає такий декор дуже ефектно, створює ілюзію об'ємності приміщення. Але ось наскільки доцільний він в житловому приміщенні і чи не буде він втомлювати -вирішувати тільки вам.

Купуючи дзеркало в коридор, підбирайте виріб, відповідне за розміром. Пам'ятайте, що воно не повинно псувати загальний вигляд вашого інтер'єру, не повинно бути "білою вороною", тому звертайте особливу увагу на декор, зіставляючи його з дизайном своєї передпокої. Замовляйте дзеркала у нас в інтернет-магазині: ми представляємо вам великий вибір, а також детальні фото кожної моделі.

Залишити заявку


 Повернутися до списку


Контакти
Дизайнерам
Залишити заявку
Прайс-листи

Каталог продукції

Бусел: вітражі Скло в архітектурі
Бусел: вітражі Скло в інтер'єрі
Бусел: вітражі Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів
Бусел: вітражі Обладнання Elumatec для роботи з ПВХ та алюмінієвим профілем
Бусел: вітражі Склопакети
Бусел: вітражі Склоблоки
Бусел: вітражі Дзеркала
Бусел: вітражі Вітражі
Бусел: вітражі Душові кабіни
Бусел: вітражі Фурнітура для меблів та виробів зі скла
Бусел: вітражі Скляні захисні конструкції та екрани
Бусел: вітражі Інструмент для роботи зі склом
Бусел: вітражі Сувенірна продукція
Бусел: вітражі Скло для камінів та печей NeoCeram Glass®
Бусел: вітражі Спеціальне скло для душевих кабін
Бусел: вітражі Розпродаж

У нас на сайті шукають:

Скло листове   Тоноване скло   Склоблоки   Флоат скло   Візерункове скло   Склопакети   Обладнання для обробки скла   Дзеркала   Вітражі   Фурнітура для меблів та виробів зі скла   Інструмент для роботи зі склом Скло 4мм
 
Бусел: дзеркала

Туры выходного дня по Украине

Контакти

Центральний офіс: 08132, Київська область, м. Вишневе, вул. Київська, 13А
тел.: (044) 501-88-80, 501-88-81
моб.: (050) 469-95-08
Контакти всіх підрозділів

Швидко прокласти маршрут, як добратися до нас, можливо за посилання для навігаціі в Google Maps
https://goo.gl/maps/TUJ4NnxhTAm

 

ПоштаНадіслати листа
Склоблоки - www.glassblocks.com.ua

© 1994-2012 ТМ "БУСЕЛ". Всі права захищені.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на http://www.busel.ua є обов'язковим.