Скло в архітектурі Бусел: скло
           
Головна сторінка Головна сторінка Мапа сайту Мапа сайту Пошта Контакти
Українською Русский English
Скло в архітектурі та интер'єріСкло в архітектурі та інтер'єрі Бусел: склопакети
Новини

1 березеня 2024

Силікон для дзеркал Illbruck FA940 (310мл) на складі!Читати докладнёше

БУСЕЛ Інформ: Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                  Бусел - скло від світових виробників                    Бусел - різка скла, обробка скла, вітражі!                    Оптимальна ціна - опт та роздріб!                    Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів                    Більше 100 видів скла в архітектурі та інтер'єрі!                   Склопакети - виробництво, продаж, доставка (Київ, Україна)                   Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                    Оптимальная ціна - опт та роздріб!                  "ДЕ БУСЕЛ ВОДИТЬСЯ - ТАМ ЩАСТЯ РОДИТЬСЯ!"                  Дивіться відео каналу Бусел на YouTube
 
Про компанію
Новини та події
Продукція
Виробництво
Послуги
Проекти
Дизайн-студія
Фотогалерея
Корисна інформація
Прайс-листи
Контакти
Дисконтна програма
Магазин скла «Бусел»
Каталоги

Скляні душові кабінки (огорожі)

    Магазин скла «Бусел»

12.01.2015

Завдяки стрімкому технічному прогресу ванні кімнати українців помітно змінилися, все частіше зустрічаються перегородки зі скла в їх дизайні. Використовуючи інноваційні матеріали, можна досягти максимальної функціональності, практичності і ергономіки, що дуже актуально для сучасних житлових інтер'єрів. Душова кабіна або душова перегородка - то, що потрібно для облаштування як великий, так і компактної ванної кімнати. З перегородкою для ванної приміщення виглядає стильно, модно, при цьому дозволяє заощадити простір, забезпечивши додатковий простір і затишок.


Переваги скляних душових кабін

Скляна перегородка в душі складається з піддону і самої перегородки, яка буває з різного матеріалу: пластика або натурального скла. Перегородки для душу з пластика не найкращий вибір на увазі недовговічності і крихкості. Більшість дизайнерів інтер'єру, реалізуючи свої проекти, використовують душові кабіни зі скла з огляду на їх підвищеної міцності і практичності.


Скляні душові кабіни володіють такими характеристиками:
        
  • не змінюють привабливий вигляд навіть через роки активної експлуатації;
  •     
  • не мутніють, не вбирають бруд;
  •     
  • легко і швидко відмиваються;
  •     
  • стійкі до зовнішнього хімічного впливу, не реагують на миючі засоби та побутову хімію;
  •     
  • не бояться високих температур і підвищеної вологості;
  •     
  • скло - екологічно чистий матеріал натурального походження. При нагріванні не виділяє токсичних речовин, тому повністю безпечний для здоров'я.

Скло для душа успішно піддається додатковій обробці для додання йому потрібної форми (прямій чи вигнутій), розміру, ступеня прозорості і декору, що дозволяє реалізувати будь-яку дизайнерську задумку.


Фотогалерея скляних душових кабінок.

Різновиди скла для душової кабіни

Душові зі скла також відрізняються ціною, яка залежить від особливостей використовуваного матеріалу. Існує три види стекол, використовуваних для облаштування ванної кімнати: звичайне, загартоване або скло-триплекс.

Звичайні скла для душових кабін застосовуються в економних моделях. Вони володіють всіма раніше згаданими характеристиками, однак мають один мінус - крихкість. Такий варіант не годиться для сімей з маленькими дітьми або домашніми вихованцями. Звичайне скло в душову кабіну кріпиться за допомогою спеціального обладнання, вимагає великого досвіду і вправності.

Скло для душа триплекс - міцніший і безпечний в експлуатації матеріал, що складається з двох-трьох склеєних між собою полотен скла, що утворюють ударостійку конструкцію з підвищеним ступенем шумоізоляції. При розбиванні таке огорожу зі скла не розсипається на сотні дрібних шматочків, що забезпечує додаткову безпеку експлуатації виробу. Склом для душа триплекс оснащують куточки у ванній кімнаті, обладнають спеціальні двері. Єдиний можливий мінус такого матеріалу - висока вартість, яка повністю виправдана чудовими експлуатаційними властивостями.

Загартоване скло в душову кабіну - оптимальне рішення для санвузла. Такий матеріал складається зі звичайного скляного полотна, минулого додаткову обробку за допомогою високих температур. В результаті такого впливу скло на душову кабіну набуває підвищену міцність і стійкість до механічного і термічного впливу. При розбиванні таке полотно перетворюється в дрібну крихту з округлих скелець, що гарантує додаткову безпеку експлуатації. Загартоване полотно годиться не тільки для ванної, але і для лазні, сауни. У порівнянні з триплексом, загартоване полотно легше і дешевше, проте не менш практично і безпечно.


Де купити якісне скло для душової кабіни?

Якщо ви цікавитеся, де можна купити хороші скла для душових кабін, а не просто ширму для душа, тоді ви опинилися в потрібному місці. Інтернет-магазин Бусел спеціалізується на продажі різних виробів зі скла різного призначення, зокрема скляних перегородок для душу і ванни. Потрібна кабінка без піддону з матовим склом? Наші фахівці виготовлять душові перегородки зі скла за індивідуальними вимірами в будь-якому розмірі і форматі.

Для наших клієнтів пропонуємо практичні скляні душові кабінки, огорожі для кабін або гідромасажних ванн стандартної прямокутної форми. Такий виріб з прозорого або матового скла легко впишеться в будь-який інтер'єр, оскільки є універсальним рішенням для житлового інтер'єру просторого будинку або малогабаритної квартири. Для вимогливих покупців з вишуканим смаком пропонуємо скляні кабінки з кольорового тонованого полотна, прикрашеного всілякими малюнками, які наносяться за допомогою спеціального методу художнього матування скла. Спеціальна фурнітура дозволить встановити будь-який тип дверей (орної або розсувний) в залежності від індивідуальних переваг покупця.

Замовити скляні перегородки для душа оптом і в роздріб дуже просто, достатньо зателефонувати за наданим номером телефону або залишити онлайн-запит на сайті компанії Бусел.

Магазин Бусел - це:

        
  • вигідні ціни на скляні душові перегородки
  •     
  • оперативна доставка скляних перегородок по Києву, Харкову, Одесі та Україні
  •     
  • зручні умови співпраці
  •     
  • кваліфікована допомога фахівців
  •     
  • знижки та вигідні пропозиції     

Залишити заявку


Більш давальному інформацію можна отримати у наших менеджерів за наступними адресами:

Дизайн-студія & quot; Скло в інтер'єрі & quot; м.Київ, вул.Прорізна, 22
тел .: (044) 279-50-91, 238-68-28

Виробництво Вишневе м. Вишневе, вул. Київська, 13А
тел .: (044) 239-00-89, 239-05-57


 Повернутися до списку


Контакти
Дизайнерам
Залишити заявку
Прайс-листи

Каталог продукції

Бусел: вітражі Скло в архітектурі
Бусел: вітражі Скло в інтер'єрі
Бусел: вітражі Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів
Бусел: вітражі Обладнання Elumatec для роботи з ПВХ та алюмінієвим профілем
Бусел: вітражі Склопакети
Бусел: вітражі Склоблоки
Бусел: вітражі Дзеркала
Бусел: вітражі Вітражі
Бусел: вітражі Душові кабіни
Бусел: вітражі Фурнітура для меблів та виробів зі скла
Бусел: вітражі Скляні захисні конструкції та екрани
Бусел: вітражі Інструмент для роботи зі склом
Бусел: вітражі Сувенірна продукція
Бусел: вітражі Скло для камінів та печей NeoCeram Glass®
Бусел: вітражі Спеціальне скло для душевих кабін
Бусел: вітражі Розпродаж

У нас на сайті шукають:

Скло листове   Тоноване скло   Склоблоки   Флоат скло   Візерункове скло   Склопакети   Обладнання для обробки скла   Дзеркала   Вітражі   Фурнітура для меблів та виробів зі скла   Інструмент для роботи зі склом Скло 4мм
 
Бусел: дзеркала

Туры выходного дня по Украине

Контакти

Центральний офіс: 08132, Київська область, м. Вишневе, вул. Київська, 13А
тел.: (044) 501-88-80, 501-88-81
моб.: (050) 469-95-08
Контакти всіх підрозділів

Швидко прокласти маршрут, як добратися до нас, можливо за посилання для навігаціі в Google Maps
https://goo.gl/maps/TUJ4NnxhTAm

 

ПоштаНадіслати листа
Склоблоки - www.glassblocks.com.ua

© 1994-2012 ТМ "БУСЕЛ". Всі права захищені.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на http://www.busel.ua є обов'язковим.