Скло в архітектурі Бусел: скло
           
Головна сторінка Головна сторінка Мапа сайту Мапа сайту Пошта Контакти
Українською Русский English
Скло в архітектурі та интер'єріСкло в архітектурі та інтер'єрі Бусел: склопакети
Новини

1 березеня 2024

Силікон для дзеркал Illbruck FA940 (310мл) на складі!Читати докладнёше

БУСЕЛ Інформ: Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                  Бусел - скло від світових виробників                    Бусел - різка скла, обробка скла, вітражі!                    Оптимальна ціна - опт та роздріб!                    Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів                    Більше 100 видів скла в архітектурі та інтер'єрі!                   Склопакети - виробництво, продаж, доставка (Київ, Україна)                   Купити скло, склоблоки, дзеркала, склопакети!                    Оптимальная ціна - опт та роздріб!                  "ДЕ БУСЕЛ ВОДИТЬСЯ - ТАМ ЩАСТЯ РОДИТЬСЯ!"                  Дивіться відео каналу Бусел на YouTube
 
Про компанію
Новини та події
Продукція
Виробництво
Послуги
Проекти
Дизайн-студія
Фотогалерея
Корисна інформація
Прайс-листи
Контакти
Дисконтна програма
Магазин скла «Бусел»
Каталоги

Скляний фартух для кухні оновить або виділить особливості інтер'єру кухні!

    Магазин скла «Бусел»

07.02.2013

Скинали це пластина з розжареного скла, що використовується в якості декоративного оформлення стінний окантовки кухонної робочої поверхні. Вона заповнює згадане простір і фактично створює робочу стінку для кухні, гарантуючи практичність, оригінальність і естетичність інтер'єру.

Залишити заявку

Значимість кухні в нашому житті не потребує зайвих епітетах. Це єдине місце в будинку, де ми в силах розвіяти залишки сну за чашкою кави, медитативно споглядаючи і вбираючи позитивну енергію майбутнього дня. Це місце щоденного паломництва членів нашої родини, де всі ми приймаємо їжу, спілкуємося між собою за смачним обідом, обговорюючи справи насущні. А ще це джерело появи тих самих смачних сніданків, обідів і вечерь. Що говорити, адже для господині кухня зразок творчого полігону, немов майстерня для художника. І відмінним вкрапленням, здатним доповнити візуальний стиль кухні і надихнути кулінара, є скіналі або декоративне панно. Воно заповнює той самий простір між робочою поверхнею і навісний меблями, яке відповідає за формування загального інтер'єру кухні, а також надає приміщенню особливий лиск і здатність впливати на настрій присутніх.

Залишити заявку

Що таке скіналі?

На відміну від кераміки, скляна поверхня такого декоративного панно цільна і повністю позбавляє господарів від задоволення періодичної чистки швів. Крім того, плиткова обробка здасться вам просто приївся моветоном, якщо подивитися на дизайн скляній панелі, виконаної в індивідуальному стилі, з фотодруком і діодним підсвічуванням.

Одним словом, декоративні панелі для кухні можуть стати кращою альтернативою іншим матеріалам, оскільки володіють штучними інтер'єрними достоїнствами при відмінних практичних аспектах.

Скляний кухонний фартух в чому переваги?

Як вже було згадано, кухонна панель зі скла - це дуже яскраве, іміджеве і практичне рішення. Свідки того тисячі користувачів, які підтверджують прописні гідності такого матеріалу.

Скляний фартух. Компанія Бусел

Кухонний фартух, виконаний індивідуально на замовлення, забезпечує довговічність використання і має такі експлуатаційні переваги:

  • не боїться чищення хімічними засобами;
  • не втрачає зовнішній вигляд, зберігаючи фактуру і форму;
  • пластини легко монтуються;
  • інженерна сумісність з особливостями поверхонь на кухні (розетки, вимикачі, місця для фоторамок);
  • нижче вартість, ніж у плитки.

Також скіналі виділяються своїми естетичними перевагами, які невідомі плитковим матеріалами і шпалер. Серед них:

  • цілісність картинки, без шпалерних стиків і плиткової шашки raquo ;;
  • різноплановість стилів оформлення;
  • варіативність декорування і накладки фотодруку;
  • гарне поєднання з використанням підсвічування;
  • візуальне збільшення простору на кухні.

На додаток до вищесказаного додамо, що скляне панно відноситься до безпечних матеріалів. Адже панель скіналі виготовлена із загартованого скла, здатного витримувати механічний вплив, високі температури, вологість і інші кухонні навантаження.

Навіть при аварійній ситуації таке скло не розлітається на осколкові пил, а зберігає цілісність і легко утилізується. А при нанесенні фотопечатного малюнка оскільки зазвичай не залишають захисну плівку.

Кухонний фартух і вибір скла

Для створення скіналі використовується високоякісне скло, піддане температурної загартуванню. Це робить матеріал жаростійким, міцним і довговічним. Товщина такого скла для кухонного фартуха коливається в діапазоні 0,6-1 см.

Фото скляний фартух для кухні

Не можна використовувати в даному амплуа звичайне або тим більше органічне скло. Спеціальне скло для кухні перевершує по міцності кімнатні види скломатеріалів в рази. Саме так і має бути, як мінімум.

Ще відзначимо, що доречним буде вибір знебарвленого скла для кухонного фартуха. Резон в тому, що звичайне скло має тяжіння до зеленого відблиску. В результаті відбувається коригування шуканої кольорової палітри вироби, що іноді помітно і псує враження. Після спеціальної обробки цей недолік зникає.

Знебарвлення скляного матеріалу, безумовно, підвищує його ціну, однак такий бонус коштує додаткових витрат. Виконані зі скла освітлена, такі панелі радують око ідеальними квітами і чіткими лініями, без зайвих відтінків і колірних шорсткостей.

Які є види скіналі?

Інженерна і дизайнерська варіативність кухонних фартухів безсумнівна родзинка цього виробу. Багатство вибору панелей на кухню здатне здивувати навіть близьких до творчості людей. Саме нескінченність рішень і втілених в склі декоративного панно ідей робить кухню настільки багатоликого і безмежно варіативної.

Скляний фартух на кухню

Види панелей зі скла за типом малюнка

В цьому розрізі фартухи кухонні поділяють на звичайні безфоновие і з фотопечатним зображенням.

Площина безфонових скіналі може бути глянсовою, матовою, а також мати певну текстуру. Прозора глянсова поверхня візуально злегка збільшує простір кухні, імітуючи дзеркальний ефект. Такий фартух дуже практичний і зазвичай служить захистом робочої стінки, особливо якщо використовується для накладки на художні шпалери.

Матовий фартух виглядає цікавіше і виконує вже виключно декоративну функцію. Ще більший ефект дає вибір текстурированной панелі зі скла. Нанесення текстурованого візерунка надає виробу лиск і привабливість, забезпечуючи поєднання краси, строгості і просторового балансу на кухні.

Панель з фотопечатним малюнком стане по-справжньому вишуканим прикрасою для кухні. Так виглядають класичні декоративні панно скляні панелі з нанесенням зображень, що втілюють в собі індивідуальність замовлення і талант майстра.

Фотопечатние панно для кухні можуть містити будь-які новації замовника. Це як полотно після роботи художника. Тут зустрічаються етнічні та гастрономічні мотиви, абстракції і пейзажі, різні художні сюжети і химерні задумки. Меж творчості не існує.

Варіації панно для кухні за типом скла

Крім особливостей обробки поверхонь і специфіки художнього покриття, при створенні кухонних фартухів також використовується скло різних типів та властивостей.

Популярним рішенням є використання кольорового скла, званого Lacobel. Пофарбованим скло стає після хімічного впливу з нанесенням фарби на його лицьову поверхню. Кухонне панно зі скла Лакобель - найкраще рішення для тих, хто цінує витонченість і лаконічність інтер'єру.

А ще використовується двошарове скло, зване Триплекс. У його конструкції 2 скляних листа, а між ними склеює прошарок і малюнок. Такий матеріал найнадійніший і ударостійкий, однак коштує трохи дорожче.

До речі, існує ще бюджетний варіант рісунчатих видів скіналі. Замість дорожчий фотодруку можна використовувати скляні панелі з нанесеною полімерною плівкою. Вінілове покриття може містити різні малюнки і виглядати не гірше фотопечатного, проте сильно поступається йому в відношенні термо- і вологостійкості.

Дзеркальна поверхня скляних пластин

В умовах малогабаритної кухоньки відмінним рішенням стане вибір фартуха з дзеркальним покриттям. Не секрет, що дзеркалам властиво імітувати збільшення простору приміщення. Крім того, відбивне властивість дзеркальної поверхні освітлює кухню, роблячи її самим затишним куточком у будинку.

Вибір скіналі під кухню кілька порад

При підборі скляних панелей для кухонного приміщення важливо знати деякі нюанси. Їх не так багато, але тим не менше. В даному питанні слід враховувати певні чинники, зокрема архітектурний і дизайнерський стиль, вже обраний нами для кухні.

Крім того, дуже важливо досягти балансу в колірному поєднанні між самим приміщенням і його майбутнім компонентом. Фартух повідомлений доповнювати кухню і ні в якому разі не йти врозріз з її стилем. Дисбаланс помітити буде нескладно, ось тільки виправити вже навряд чи вдасться без повної заміни.

Отже, при підборі кухонного фартуха відштовхуємося від кольору підлогового покриття, меблів, побутових приладів і ступеня освітленості приміщення.

Якщо на кухні завжди ясна погода, сюди відмінно підійдуть панелі з текстурою і глибокими, проникливими відтінками. В іншому випадку, коли для кухні характерна затененность, можна додати яскравості за рахунок веселих малюнків, соковитих кольорів і використання діодного підсвічування.

Якщо говорити про стилістику, то найбільш виграшним стане вибір рісунчатих скіналі в класичному стилі із зображенням фруктів, квітів, природних пейзажів тощо.

Взагалі, для насичення панелей зі скла яскравими фарбами найчастіше використовуються такі кольори і їх поєднання, як білий, бежевий, зелений, червоний, синій і жовтий. Іноді можна зустріти навіть чорно-білу розпис, і це виглядає дуже незвично і індивідуально.

Класно буде виглядати яскрава фотодрук з зображенням моря або нічного міста, якщо на кухні панує сучасний (модерн) стиль.

Якщо вам подобається оформлення в стилі Прованс, то зображення всіляких квітів (орхідеї, троянди, айстри, сакура) і фруктів будуть точно відображати цей стиль.

Стандартні розміри і способи монтажу скіналі

Розміри панелей зазвичай укладаються в діапазон 45-90 см по висоті, і не більше 2-2,5 м в довжину. Установка скіналі не займає багато часу і зусиль. Зазвичай виділяють такі способи монтажу, як навісний (на гачках), прохідний (на шурупах з заглушками) і на рідких цвяхах (на клею).

Купуємо кухонний фартух з скла в Києві

На нашому сайті ви зможете знайти просто дивовижні варіації скіналі, які однозначно освіжать вашу кухню і обов'язково внесуть щось нове в ваш побут. І все це за найкращими цінами в Україні. Не пропустіть!

Якщо ви вже відвідали наш каталог, вибрали шукане виріб і бажаєте замовити кухонний фартух, будь ласка, скористайтеся контактами, зазначеними на нашому сайті, або формою зворотного зв'язку, оформивши заявку. Подальші клопоти ми беремо на себе.

Маючи величезний досвід роботи зі склом, компанія Бусел пропонує Вам широкий асортимент скла для використання в інтер'єрі кухні:
- вітражі, візерункове й фарбоване скло для кухонний фасадів;
- понад прозоре скло для кухонний стільниць;
- повнокольоровий друк для скляних фартухів;
- тоноване і матове скло для поличок.

Залишити заявку

Замовити або дізнатися ціну на скляний фартух саме під необхідні розміри на вашу кухню, можна звернувшись до наших менеджерів за наступними адресами:

Виробництво Вишневе
Київська область, м Вишневе, вул. Київська 13-А
тел .: (044) 239-00-89, 239-05-57


 Повернутися до списку


Контакти
Дизайнерам
Залишити заявку
Прайс-листи

Каталог продукції

Бусел: вітражі Скло в архітектурі
Бусел: вітражі Скло в інтер'єрі
Бусел: вітражі Обладнання для обробки скла та виробництва склопакетів
Бусел: вітражі Обладнання Elumatec для роботи з ПВХ та алюмінієвим профілем
Бусел: вітражі Склопакети
Бусел: вітражі Склоблоки
Бусел: вітражі Дзеркала
Бусел: вітражі Вітражі
Бусел: вітражі Душові кабіни
Бусел: вітражі Фурнітура для меблів та виробів зі скла
Бусел: вітражі Скляні захисні конструкції та екрани
Бусел: вітражі Інструмент для роботи зі склом
Бусел: вітражі Сувенірна продукція
Бусел: вітражі Скло для камінів та печей NeoCeram Glass®
Бусел: вітражі Спеціальне скло для душевих кабін
Бусел: вітражі Розпродаж

У нас на сайті шукають:

Скло листове   Тоноване скло   Склоблоки   Флоат скло   Візерункове скло   Склопакети   Обладнання для обробки скла   Дзеркала   Вітражі   Фурнітура для меблів та виробів зі скла   Інструмент для роботи зі склом Скло 4мм
 
Бусел: дзеркала

Туры выходного дня по Украине

Контакти

Центральний офіс: 08132, Київська область, м. Вишневе, вул. Київська, 13А
тел.: (044) 501-88-80, 501-88-81
моб.: (050) 469-95-08
Контакти всіх підрозділів

Швидко прокласти маршрут, як добратися до нас, можливо за посилання для навігаціі в Google Maps
https://goo.gl/maps/TUJ4NnxhTAm

 

ПоштаНадіслати листа
Склоблоки - www.glassblocks.com.ua

© 1994-2012 ТМ "БУСЕЛ". Всі права захищені.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на http://www.busel.ua є обов'язковим.